Beverly Hills Cop: Axel F.!

Een klassieke situatie doet zich weer eens voor op de beruchte beoordelingswebsite ‘Rotten Tomatoes’ waar recensenten en publiek tegenover elkaar staan betreffende Beverly Hills Cop: Axel F.

De Netflix-sequel (die voornamelijk lauwtjes ontvangen werd door critici) heeft bij de kijkers namelijk de tweede plaats verdiend op de ranglijst van de franchise en staat daar echt nipt achter het origineel uit 1984.

Op een na kleinste marge
De terugkeer van Eddie Murphy als Axel Foley krijgt na meer dan 1000 beoordelingen een mooie 80% als score tegenover 66% op de Tomatenmeter. Beverly Hills Cop staat slechts iets hoger op 82%.

Het eerste vervolg Beverly Hills Cop II uit 1987 moet het doen met 58% en zoals verwacht hebben de fans maar een kleine 35% over voor het verguisde, vergeetbare, maar charmante Beverly Hills Cop III uit 1994.

Beverly Hills Cop 5
Dit soort resultaten vergroten de kans op een vijfde deel. Hoewel deze nog geen groen licht heeft gekregen, staan zowel Murphy als producent Jerry Bruckheimer ervoor open en is het nu dus wachten op Netflix.

“De film dit weekend gezien op Netflix en het is echt een leuke opvolger. Leuk om te zien dat de meeste acteurs van de eerste delen weer mee doen en zien dat ze ook ouder zijn geworden. Kan niet wachten tot het vijfde deel uitkomt!” 

Bron: FilmTotaal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *