• Home
  • Nieuws
    Nieuws uit Nederland, het buitenland en andere bronnen.
    • Regionaal
    • Binnenland
    • Buitenland
    • Entertainment
    • Sport
  • Gaming
    Bord- en kaartspellen, computer en console games, tabletop games etc.
    • Bord- en kaartspellen
    • Computer en console games
    • Tabletop games
  • Humor
    Grappige berichten, video’s etc.
    • Celebrities
    • Tiny en Lau
  • Recepten
    Alle favoriete recepten van onze redactie.
    • “Amerikaans spinazie dip brood”
    • “Schotse Haggis”
    • “Indische Bali Ikan”
    • “Witlofschotel met ham en kaas” (Zoals mijn moeder het altijd maakte!)
    • “Gekookte mosselen” (Traditionele wijze)
    • “Slak­ken met krui­den­bo­ter (Escargots)”
    • Tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
  • Jingles
    Al onze jingles, ingesproken door binnen- en buitenlandse artiesten.
    • A t/m E
    • F t/m J
    • K t/m O
    • P t/m T
    • U t/m Z
  • Reportages
    Verslagen van evenementen waar onze redactie aanwezig was.
    • Verslag premiere “Scream 3” (7 april 2000)
    • Verslag vakantie Canada (10 sept. – 5 okt. 2019)
    • Dutch Comic Con 2019: meeting Marie Avgeropoulos
  • Colin Alexander & MmoozZ
    Alles over Colin Alexander & MmoozZ.
    • Tour agenda
    • Biografieën
      • Colin Alexander Heikens
      • Natascha Vergeer
      • Willem van Gemert
      • Marcel Schiltmans
      • Roel Holleman
      • Christian Valkenburg
    • Songteksten
    • Video’s
    • Webshop
    • Websites
    • Foto galerie
    • Fotokaarten
    • Awards
    • Nieuwsbrieven van Colin Alexander (2016)
    • Colin’s schoolverhalen (2007)
      • Een dagje op de EHBO.
      • Discussie
      • Echte schoonheid zit van binnen
      • Heden, verleden en toekomst
      • De politie
      • Irritatie
      • Vertrouwen
      • Sta stil bij de mooie dingen
    • Coverband MmoozZ boeken voor uw feest
    • Mike & Colin
      • Biografie
      • Songteksten
      • Video’s
      • Webshop
      • Fotogalerie
      • Fotokaarten
  • Home
  • Nieuws
    • Regionaal
    • Binnenland
    • Buitenland
    • Entertainment
    • Sport
  • Gaming
    • Bord- en kaartspellen
    • Computer en console games
    • Tabletop games
  • Humor
    • Celebrities
    • Tiny en Lau
  • Recepten
    • “Amerikaans spinazie dip brood”
    • “Schotse Haggis”
    • “Indische Bali Ikan”
    • “Witlofschotel met ham en kaas” (Zoals mijn moeder het altijd maakte!)
    • “Gekookte mosselen” (Traditionele wijze)
    • “Slak­ken met krui­den­bo­ter (Escargots)”
    • Tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
  • Jingles
    • A t/m E
    • F t/m J
    • K t/m O
    • P t/m T
    • U t/m Z
  • Reportages
    • Verslag premiere “Scream 3” (7 april 2000)
    • Verslag vakantie Canada (10 sept. – 5 okt. 2019)
    • Dutch Comic Con 2019: meeting Marie Avgeropoulos
  • Colin Alexander & MmoozZ
    • Tour agenda
    • Biografieën
      • Colin Alexander Heikens
      • Natascha Vergeer
      • Willem van Gemert
      • Marcel Schiltmans
      • Roel Holleman
      • Christian Valkenburg
    • Songteksten
    • Video’s
    • Webshop
    • Websites
    • Foto galerie
    • Fotokaarten
    • Awards
    • Nieuwsbrieven van Colin Alexander (2016)
    • Colin’s schoolverhalen (2007)
      • Een dagje op de EHBO.
      • Discussie
      • Echte schoonheid zit van binnen
      • Heden, verleden en toekomst
      • De politie
      • Irritatie
      • Vertrouwen
      • Sta stil bij de mooie dingen
    • Coverband MmoozZ boeken voor uw feest
    • Mike & Colin
      • Biografie
      • Songteksten
      • Video’s
      • Webshop
      • Fotogalerie
      • Fotokaarten

“Amerikaans spinazie dip brood”


Ingrediënten:

  • Zonnebloemolie
  • 300 gram spinazie
  • 1  rode puntpaprika
  • 1  lente-ui
  • 150 gram artisjokbodems
  • 1  groentebouillonblokje
  • 80 geraspte Parmezaanse kaas
  • 3 eetlepels mayonaise
  • 500 gram Griekse yoghurt
  • 1  rond landbrood

Bereidingswijze:

  1. Verhit een scheutje olie in de pan en bak de spinazie circa 3 minuten.
  2. Halveer de paprika verwijder de zaadlijsten en snijd de paprika in blokjes.
  3. Pel en hak de knoflook grof. Snijd de lente-ui in ringen.
  4. Pureer de paprika, knoflook, artisjokbodems, lente-ui, groentebouillonblokje, spinazie, parmezaanse kaas, mayonaise en de yoghurt tot een smeuïge dip.
  5. Breng op smaak met een beetje zout en versgemalen peper.
  6. Snijd de bovenkant van het brood af en hol het brood uit.
  7. Snijd het overgebleven brood in stukjes.
  8. Vul het uitgeholde brood met de spinaziedip en serveer met de broodstukjes.

Totale tijd bereidingswijze: 20 minuten

Twitter feed

  • https://t.co/mFFZmhI2er
  • 😪😪 https://t.co/omyaMsniE1
  • https://t.co/TpGon13pAv
  • https://t.co/LND6SqtHqh

Contact

    Naam / Name (vereist / required)

    Email (vereist / required)

    Bericht / Message

    © 2019 NewsFlash 2000
    • Over ons
    • Gerelateerde websites
    • Privacy Policy