• Home
  • Nieuws
    Nieuws uit Nederland, het buitenland en andere bronnen.
    • Regionaal
    • Binnenland
    • Buitenland
    • Entertainment
    • Sport
  • Gaming
    Bord- en kaartspellen, computer en console games, tabletop games etc.
    • Bord- en kaartspellen
    • Computer en console games
    • Tabletop games
  • Humor
    Grappige berichten, video’s etc.
    • Celebrities
    • Tiny en Lau
  • Recepten
    Alle favoriete recepten van onze redactie.
    • “Amerikaans spinazie dip brood”
    • “Schotse Haggis”
    • “Indische Bali Ikan”
    • “Witlofschotel met ham en kaas” (Zoals mijn moeder het altijd maakte!)
    • “Gekookte mosselen” (Traditionele wijze)
    • “Slak­ken met krui­den­bo­ter (Escargots)”
    • Tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
  • Jingles
    Al onze jingles, ingesproken door binnen- en buitenlandse artiesten.
    • A t/m E
    • F t/m J
    • K t/m O
    • P t/m T
    • U t/m Z
  • Reportages
    Verslagen van evenementen waar onze redactie aanwezig was.
    • Verslag premiere “Scream 3” (7 april 2000)
    • Verslag vakantie Canada (10 sept. – 5 okt. 2019)
    • Dutch Comic Con 2019: meeting Marie Avgeropoulos
  • Colin Alexander & MmoozZ
    Alles over Colin Alexander & MmoozZ.
    • Tour agenda
    • Biografieën
      • Colin Alexander Heikens
      • Natascha Vergeer
      • Willem van Gemert
      • Marcel Schiltmans
      • Roel Holleman
      • Christian Valkenburg
    • Songteksten
    • Video’s
    • Webshop
    • Websites
    • Foto galerie
    • Fotokaarten
    • Awards
    • Nieuwsbrieven van Colin Alexander (2016)
    • Colin’s schoolverhalen (2007)
      • Een dagje op de EHBO.
      • Discussie
      • Echte schoonheid zit van binnen
      • Heden, verleden en toekomst
      • De politie
      • Irritatie
      • Vertrouwen
      • Sta stil bij de mooie dingen
    • Coverband MmoozZ boeken voor uw feest
    • Mike & Colin
      • Biografie
      • Songteksten
      • Video’s
      • Webshop
      • Fotogalerie
      • Fotokaarten
  • Home
  • Nieuws
    • Regionaal
    • Binnenland
    • Buitenland
    • Entertainment
    • Sport
  • Gaming
    • Bord- en kaartspellen
    • Computer en console games
    • Tabletop games
  • Humor
    • Celebrities
    • Tiny en Lau
  • Recepten
    • “Amerikaans spinazie dip brood”
    • “Schotse Haggis”
    • “Indische Bali Ikan”
    • “Witlofschotel met ham en kaas” (Zoals mijn moeder het altijd maakte!)
    • “Gekookte mosselen” (Traditionele wijze)
    • “Slak­ken met krui­den­bo­ter (Escargots)”
    • Tempeh saté met zilvervliesrijst en sperziebonen
  • Jingles
    • A t/m E
    • F t/m J
    • K t/m O
    • P t/m T
    • U t/m Z
  • Reportages
    • Verslag premiere “Scream 3” (7 april 2000)
    • Verslag vakantie Canada (10 sept. – 5 okt. 2019)
    • Dutch Comic Con 2019: meeting Marie Avgeropoulos
  • Colin Alexander & MmoozZ
    • Tour agenda
    • Biografieën
      • Colin Alexander Heikens
      • Natascha Vergeer
      • Willem van Gemert
      • Marcel Schiltmans
      • Roel Holleman
      • Christian Valkenburg
    • Songteksten
    • Video’s
    • Webshop
    • Websites
    • Foto galerie
    • Fotokaarten
    • Awards
    • Nieuwsbrieven van Colin Alexander (2016)
    • Colin’s schoolverhalen (2007)
      • Een dagje op de EHBO.
      • Discussie
      • Echte schoonheid zit van binnen
      • Heden, verleden en toekomst
      • De politie
      • Irritatie
      • Vertrouwen
      • Sta stil bij de mooie dingen
    • Coverband MmoozZ boeken voor uw feest
    • Mike & Colin
      • Biografie
      • Songteksten
      • Video’s
      • Webshop
      • Fotogalerie
      • Fotokaarten

“Gekookte mosselen” (Traditionele wijze)


Ingredienten:

  • 1 kg mosselen
  • 1 kleine ui
  • 1 teentje knoflook
  • 1 eetlepel olie
  • 100 ml bouillon met minder zout
  • mespunt tijm

 

Bereidingswijze:

  1. Was de mosselen goed en verwijder kapotte en extra zware exemplaren.
  2. Pel de ui en de knoflook en snijd dit klein.
  3. Fruit de ui en de knoflook in de olie glazig.
  4. Voeg de bouillon toe met wat tijm en laat dit enkele minuten koken.
  5. Voeg dan de mosselen toe en kook ze in ca. 10 minuten met een deksel op de pan gaar.
  6. Schud de mosselen een paar keer tot alle schelpen open staan. Verwijder de mosselen die dicht blijven.

Totale tijd bereidingswijze: 15 minuten (Voor 2 personen)

Twitter feed

  • https://t.co/mFFZmhI2er
  • 😪😪 https://t.co/omyaMsniE1
  • https://t.co/TpGon13pAv
  • https://t.co/LND6SqtHqh

Contact

    Naam / Name (vereist / required)

    Email (vereist / required)

    Bericht / Message

    © 2019 NewsFlash 2000
    • Over ons
    • Gerelateerde websites
    • Privacy Policy