’Prins Harry heeft het moeilijk in Noord-Amerika’!

Volgens primatologe Jane Goodall heeft prins Harry het een beetje moeilijk met zijn nieuwe leven in Noord-Amerika. Die uitspraak deed de Britse in een interview met Radio Times.

Goodall is een goede bekende van Harry. Zij interviewde hem nog voor de editie van Vogue waarvoor Meghan eenmalig hoofdredacteur was. In het interview met Radio Times laat Goodall weten dat ze sinds Harry’s vertrek naar Noord-Amerika nog contact met hem heeft. „Ik heb geen idee hoe zijn carrière eruit gaat zien, maar ik heb nog contact. Ik denk wel dat hij het leven een beetje lastig vindt nu”, zei Goodall.

In het interview ging het ook over de jachthobby van de prins. Volgens Goodall zou Harry daar nu echt mee gaan stoppen, omdat Meghan daar geen fan van is. Een paar jaar geleden beweerden Britse tabloids al dat Meghan Harry had verboden om nog te gaan jagen. Later bleek echter dat de prins ’gewoon’ nog op fazantenjacht was gegaan samen met prins Charles en prins William.

’Harry en Meghan kopen villa Mel Gibson’

Meghan Markle en prins Harry zouden inmiddels een nieuw optrekje in Malibu hebben gevonden. Het koppel zou maar liefst 12 miljoen pond hebben betaald voor het voormalige optrekje van Mel Gibson.

„Groot nieuws prins Harry en Meghan kopen het huis van Mel Gibson”, schreef makelaar Andrea Pilot eerder deze week al op Instagram. Direct daarna verwijderde ze het bericht, maar het ziet er naar uit dat de hertog en hertogin van Sussex het Californische herenhuis wel degelijk hebben gekocht.

De firma weigerde verder commentaar te geven, maar een insider bevestigt dat het huis inmiddels is verkocht. „Er zijn geheimhoudingsovereenkomsten getekend. Maar je bent erg warm”, antwoordt een bron aan The Sun op de vraag of het pand inderdaad nu in handen is van Harry en Meghan. „Het is fantastisch mooi, dus misschien hebben ze daar een kijkje genomen en wilden ze het hebben. Het is heel privé. Er is niets vergelijkbaars op de markt.”

Het huis biedt uitzicht op de Stille Oceaan, omvat vijf hectare grond, een ’uitzonderlijke’ keuken, twee zwembaden, een fitnessruimte en een lidmaatschap van een strandclub.

Bron: Telegraaf