Marie Avgeropoulos komt naar Comic Con Winter Edition!

Marie Avgeropoulos, beter bekend als Octavia Blake uit de sci-fi serie The 100, komt naar de Jaarbeurs in Utrecht voor de Winter Editie van Comic Con. Op 23 en 24 november 2019 kunnen fans met de actrice op de foto, foto’s laten signeren en aanwezig zijn bij meet & greets met de Canadese actrice. Tickets voor zowel de photobooth, het signeren en de meet & greets zijn ten tijde van dit schrijven nog steeds te bestellen via deze website: Comic Con Tickets. De ticketprijzen zijn tot 14 november overigens lager dan na 14 november dus wees er snel bij.

Deze Comic Con is overigens de eerste Comic Con waarbij ikzelf aanwezig ben. En de enige echte reden daarvoor is uiteraard Marie Avgeropoulos. Ik roep immers al jaren dat ik ontzettend nieuwsgierig ben naar Marie, haar dolgraag eens in het echt wil zien en beslist zal gaan als zij ook komt. Dit jaar, op zaterdag 23 november 2019, gaat het er daarom ook van komen. Op die dag ga ik Marie face-to-face ontmoeten tijdens een meet & greet. En wat ben ik nu al zenuwachtig 🙂

Wat ik haar ga vragen weet ik nog steeds niet, suggesties zijn welkom, maar ik weet wel dat ik nu eindelijk kan zien of de impressie die ik van haar heb enigszins overeenkomt met de werkelijkheid. Ik weet inmiddels ook door het zien van talloze video’s van Marie met fans dat Marie het geweldig vind fans te ontmoeten, alleen al daarvoor speciaal naar Comic Con gaat, en altijd enthousiast en lief voor fans is. Ik geloof dan ook dat ik me waarschijnlijk voor niks zenuwachtig maak maar toch ben ik daarom niet minder nerveus. Een ontmoeting zoals dit gebeurt je namelijk niet elke dag.

Een andere reden waarom ik toch ook wel een tikkeltje nerveus ben vind zijn oorsprong in een van mijn grootste hobby’s: schrijven. Ergens vorig jaar ben ik gestart met een verhaal waarvoor ik een aantal actrices als rolmodel voor sommige karakters heb gekozen en Marie is er daar een van. Emily Blunt en Sophie Cookson overigens ook. Groot was mijn verbazing dan ook enige tijd geleden toen ik tijdens het bekijken van een aantal YouTube video’s van Marie ontdekte dat het karakter dat ik op basis van Marie had verzonnen toch wel heel sterk op haar leek. Ik ben dan ook heel erg benieuwd of dat ook echt zo is. Nou, dat kan ik in november dus mooi even van dichtbij bekijken 🙂

Mijn impressies van Comic Con, en uiteraard foto’s en wellicht video’s, zullen uiteraard op dit weblog verschijnen. Tot die tijd kunnen mensen mij suggesties geven voor vragen en ik zal mijn uiterste best doen ze aan haar te stellen.