A Quiet Place 2

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik een enorme fan ben van Emily Blunt. Mijn bewondering voor deze Britse actrice gaat zelfs zo ver dat ik haar als rolmodel heb gekozen voor het hoofdkarakter van een boek waaraan ik op dit moment werk, en ik ben vast van plan Emily een kopie van het boek te overhandigen. Over dit project vertel ik u graag nog een andere keer.

Na het zien van Emily’s geweldige acteerwerk in A Quiet Place hoopte ik haar snel weer in de rol van Evelyn Abbott te kunnen zien. De film smeekte gewoon om een vervolg en ik was dan ook aangenaam verrast toen A Quiet Place 2 werd aangekondigd.

De opnames voor A Quiet Place 2 zijn een tijdje geleden gestart en hoewel de informatie over de film en dan met name de plot nogal schaars is werd er in ieder geval onlangs wel aangekondigd dat we waarschijnlijk gaan ontdekken waar de monsters nu precies vandaan komen.

Ten tijde van dit schrijven is bevestigd dat de volgende acteurs en actrices in de film te zien zullen zijn: Emily Blunt, Millicent Simmonds, Noah Jupe, Cillian Murphy en Brian Tyree Henry. Cillian Murphy ken ik van Peaky Blinders, maar Brian Tyree Henry is voor mij vooralsnog onbekend dus ik ben behoorlijk benieuwd naar hun aandeel in de film. Ook naar Millicent kijk ik uit, ik blijf het knap vinden hoe deze dove actrice zich staande houdt tussen haar horende collega’s en ik ben ook bijzonder onder de indruk van haar acteerwerk. Met Noah Jupe, waar heel veel over te doen is op social media, heb ik helaas niet zo’n klik maar ook hij weet wel degelijk iets neer te zetten op film. En dat allemaal naast Emily Blunt, die in mijn opinie werkelijk alles kan spelen en ook deze rol weer als gewoonlijk subliem neerzet.

20 maart 2020, schrijf deze datum direct in je agenda. Dan komt A Quiet Place 2 namelijk uit.