Kledingwinkel Costes wil naar V&D-pand in Eindhoven!

EINDHOVEN – Kledingconcern The Sting Companies wil een grote Costes-winkel openen in het voormalige V&D-pand in Eindhoven. Dat stelt Gijs Bessem van KroesePaternotte, het adviesbureau dat The Sting Companies helpt bij het vinden van geschikte winkellocaties.

Volgens Bessem wacht hun opdrachtgever op een definitief akkoord voor de herontwikkelingsplannen voor het V&D-pand aan de Rechtestraat. Pandeigenaar MN, een pensioenuitvoerder, stelt dat er nog dit jaar duidelijkheid komt. ,,In de tweede helft van december maken we meer bekend over de planning en nieuwe huurders”, aldus een woordvoerder.

Costes is een van de winkelformules van The Sting Companies dat in Eindhoven ook een grote vestiging van The Sting heeft aan de Demer. Costes heeft nu een filiaal in winkelcentrum Heuvel. In het voormalige V&D-pand zou een veel grotere winkel over meerdere verdiepingen moeten komen.

In maart volgend jaar opent The Sting Companies ook een winkel van Distrikt Nørrebro (dat nu ook in de Heuvel zit) aan de Marktstraat in Eindhoven, in het pand waarin eerst een vestiging van G-Star zat.

Bron: Eindhovens Dagblad